ПЛАНОВИ ЗА БУДУЋНОСТ

СИНДИКАТ СЛОГА ВМА je регистрован у Министарству рада и социјалне политике и циљ оснивања синдиката је побољшање положаја професионалних војника, официра, подофицира и цивилних лица.

Наше синдикално деловање се пре свега односи на поштовање Закона о раду, услове у области заштите на раду, социјалне и здравствене заштите и учешће у припреми закона и изради прописа којима се регулише положај и права запослених у систему одбране.

С обзиром да смо релативно скоро почели са синдикалним радом, можемо се похвалити да смо направили један велики помак што се тиче синдикалног организовања. Све већи број људи из нашег окружења је увидео важност нашег синдикалног деловања и радо се одазива нашем позиву у синдикални рад и организовање. Након сваког одржаног предавања, као и организованих активности за чланове СИНДИКАТА СЛОГА ВМА, регрутујемо вилики број људи и самим тим стичемо утисак да се наш труд исплати. Свесни ситуације у којој се налази наше друштво Ми корачамо напред, уверени да стрпљењем и упорношћу можемо постићи циљеве које смо поставили.

Готово свакодневно обавештавамо наше чланове о погодностима које пружају поједине организације са којима смо склопили сарадњу. Почевши од туристичких понуда за летовање, регистрацију возила, продају технике, а све уз одговарајуће повољности и погодности које се нуде члановима СИНДИКАТА СЛОГА ВМА.

У данашње време није лако изборити се за своје чланове, али за веома кратко време успели смо да савладамо поједине проблеме и то ћемо чинити и у будућности.

Уз подршку наших чланова и укључивањем у активности везанe за деловање и синдикално организовање, заједно можемо пребродити препреке и остварити своја права која нам по закону припадају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>