ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА ПРВАКЕ

20170904_091851Kao што традиција налаже у организацији нашег синдикалног деловања, настављамо пружање подршке својим члановима чија деца крећу у први разред основне школе. Оваквим начином се трудимо да колико је у нашој моћи помогнемо својим члановима и олакшамо им труд и избор око набавке школског прибора.

У овим тешким временима где је материјална ситуација и те како тешка, синдикат Слога ВМА наставља овај вид акције која ће у будућности постати традиционално пружање подршке својим члановима. Како би помогли родитељима који су наши чланови, а чија деца крећу у први разред, одабрали смо сјајну колекцију школског прибора који је неопходан за безбрижан почетак прве школске године.

Oвом приликом позивамо све своје чланове синдиката Слога ВМА, чија деца од 01. септембра крећу у први разред основне школе, да се јаве у просторије нашег синдиката од 24.08.2018. године како би преузели неопходан школски прибор који смо одабрали за њихове прваке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>