ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА IХ РАДНИЧКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА УСС СЛОГА „ЧАЊ 2018.“

Поштоване колеге,

1-6-300x160УСС Слога организује  радничке спортске игре УСС Слоге. Игре се одржавају у Чању, у комплексу хотела“Монтенегро“, у термину 16.09.-21.09.2018.године.

Позивамо вас да својим учешћем допринесете успешном одржавању још једних спортских игара нашег синдиката.

Посебно нам је задовољство да вам најавимо одржавање наших игара у репрезентативним објектима хотела Монтенегро по изузетно повољним условима.

Чањ је мало, атрактивно туристичко место на црногорском приморју, смештено у ували између Сутомора и Петровца, са песковитом, дужом од 1 км плажом, медитеранском климом и чистом морском водом. У непосредној близини Чања налази се и чувена Краљичина плажа, приступачна само са мора, коју сматрају бисером Јадрана.

 Смештај: КОМПЛЕКС ХОТЕЛА „МОНТЕНЕГРО“

Хотел „Монтенегро“ и комплекс вила око њега налазе се у мирном делу Чања, на удаљености од 50м од мора. Осим првог хотела „ Монтенегро“, комплекс чине и Вила „Александра“ и Вила „Весна“ у његовом непосредном окружењу, као и новоизграђени хотел са 4 звездице и базеном. На удаљености од 100м од хотела „ Монтенегро“ налазе се приватни спортски терени, новоизграђени, идеални за такмичење. Непосредно уз терене налази се још једна, новоизграђена вила. У дворишту хотела налази се и прелепо туристичко насеље у власништву хотела са 13 модерно опремљених 1/2 и 1/3 апартмана. Хотел располаже са два ресторана, сопственом плажом са мобилијаром и рестораном на плажи, сопственим мини-маркетом, интернет кафеом, пицеријом, фризерским салоном, приватним паркингом….

Врста услуге:

-Петодневни аранжман на бази пуног пансиона. Смештај у апартманима типа студио ( највећи број по двоје у 2+1 апартманима, мали број по троје у 3+1 апартманима) опремнљеним новим, удомним лежајима, додатном фотељом на расклапање, кухињом са мини шпоретом, фрижидером, судопером, трпезаријом, ЛЦД телевизорима, WИ ФИ-јем, квалитетним купатилом. Свака соба има пространу терасу.Комплетан смештај учесника игара је договорен у објектима који су нови, ове године отворени.

– Исхрана на бази пуног пансиона; сви оброци по систему шведског стола. Сваке вечери организовани музика и културно забавни садржаји. Регресирана цена пића за учеснике игара (до – 30%), регресирана цена изнајмљивања плажног мобилијара ( 3 евра две лежаљке и сунцобран).

– свечана вечера уз доделу награда најуспешнијим учесницима игара.
– коришћење игралишта, паркинга и свих објеката хотелског комплекса.
– коришћење опреме неопходне за рад организационог одбора игара (компјутера, штампача исл).

Период боравка:

Термин одржавања игара је 16-21. септембар. Почетак коришћења услуге: недеља, 16. 09. са доручком. Завршетак услуге: 21.09. са доручком и напуштањем соба до 12 часова. Укупно 5 ноћења.

Цена аранжмана:

125 € у динарској противредности по продајном курсу Интеса банке на дан уплате . Због потреба платног промета са домаћином игара у другој држави уплате се врше на један наменски рачун синдиката.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>