МИНИСТРИ ОСТАВ

vojska30102014 Београд, 09.02.2017. године – Синдикат Министарства одбране „Слога“ и Синдикат одбране ВМА као и Синдикат Слога ВМА подржаће протест запослених у Војсци Србије који је заказан у суботу 11. фебруара у 12 часова испред Владе Србије.

Многи су у дилеми како провести слободан дан. Неки ће отићи у шетњу, провести дан са породицом док неки планирају да своје слободно време искористе у стрељани.

Ми те позивамо да судбину узмеш у своје руке и дођеш на протест у 12 часова испред Владе Србије. Ових дана смо сведоци наставка понижавања часних и поштених припадника војске од стране високих официра који су блиско повезани са лицима који се баве сумњивим пословима.

Од свих синдиката у систему одбране једино синдикат Слога подржава оправдане протесте својих колега из Војног синдиката Србије. Из тог разлога овом приликом апелујемо на остале синдикате да схвате нашу поруку и помогну нам да се заједно изборимо за бољи статус.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>