ОДРЖАНА ЈЕ НОВОГОДИШЊА ПРЕДСТАВА У ОРГАНИЗАЦИЈИ СИНДИКАТА СЛОГА ВМА

fb_img_1482666429524У суботу са почетком у 13:00 часова сала амфитеатра на Војномедицинској академији је била испуњена многобројним малишанима у пратњи својих родитеља и најближих рођака који су чланови синдика „Слога ВМА“. Са нестрпљењем су исчекивали представу повремено се питајући, шта им је Деда Мраз донео.

Пре почетка дечје представе, присутнима се обратио председник Удружених синдиката Србије „Слога ВМА“  Драган Мотић, који је поздравио чланове синдиката и њихове  малишане и пожелео добродошлицу и пријатан боравак. Том приликом је укратко изложио рад синдиката и стање синдикалне организације, најављујући сложнији и одлучнији рад синдиката у наредној години као и наставак традиције која подразумева осврт на своје чланове и њихове најмлађе.

Представа је протекла у духу новогодишње забаве и малишани су задовољно испратили цео овај догађај, након чега је уследила подела пакетића и сликање са Деда Мразом.

Главни одбор Синдиката Србије „Слога ВМА“ још једном поздравља све своје чланове у жељи да у наредној години остваре све своје планове и успешно преброде све препреке које се пред њима налазе. Заједничким снагама, сложно и одлучно корачајмо ка заједничком циљу.

СРЕЋНИ БОЖИЋНИ И НОВОГОДИШЊИ ПРАЗНИЦИ

Информативна служба УСС „Слога ВМА“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>